Jei. vihdoinkin koitti se päivä! Paitsi että kun pääsimme hennesille klo 9.10, tangot olivat jo tyhjinä ja ihmiset hulluina. Että oon tyhmä, oishan se pitäny tajuta et pitää olla ajoissa [ää-ää-ää oisin niin halunnu sen yhen mekon :,( ]. No ens kerralla kun hennesille tulee joku hyvä guest desingner, meen jo illalla oottamaan sen kaupan eteen! Siinä sitten odotettiin kun porukka toi vaatteita sovituskopeista ja syöksyttiin tavaroiden kimppuun... Lopulta ostin sitten rintsikat, stringit, sormukset, sukkikset ja neuletakin<3 ja rahaa meni 125€. Äiti tykkäs.

 

Oi luoja että rakastan tota sormusta<3<3

 

Sitten saavuimme kouluun ensiavun tunneille. Piti paketoida toisiamme ja laittaa eri asentoihin. Liikkasalin lattia oli likainen, joten mustat housuni meni ihan valkoiseen putuun :( Sitten menimme vielä luokkaan puhumaan ja kuuntelemaan jotain, ja B:lle ja mulle iski totaalinen hepuli. Nauroimme ja kikatimme ja puhuimme jotain aivan pimeitä. Siitähän sitten vasta luokkamme wannabe-ilopilleri Rouva "pukeudunjameikkaankuin14v.vaikkaolenjo30", ilostui. Se katsoi meitä kuin hulluja ja tuhahteli siinä jotain ja lopulta sanoi oikein kuuluvalla äänellä vieruskaverilleen että Eikö noikin vois jo p*rkele pitää turpansa kiinni, täähän on kuin joku lastentarha! Ja mä kun en kestä sitä että asioita ei voi sanoa suoraan päin naamaa, vaan puhutaan ärsyttävän vihjailevasti! Jos ei uskalla tulla sanomaan niin on parempi jättää sanomatta. Lopputunnin hepuloimme samaan malliin ja se piti kirjaa näköesteenä. Että noin täällä meillä! :D

 

Oon syönyt tänään omenan, mutta ajattelin olla loppuillan syömättä, koska meen huomenna juomaan ja siinä tulee tajuttomasti kaloreita. Mutta täytyy käydä vielä tänään piiitkällä lenkillä, ja vielä huomenna koulun jälkeen... En kyllä jaksais kun oon niin voimaton olo...Mutta kyllä se siitä :)

 

Stay strong!<333

 

1044155.jpg